Изберете правилния домейн.

Съдействаме на предприемачи, микро, МСП, нон профитс, стартъпи и консултанти да изберат правилния бранд и име за своята дейност на ниво домейн, име на фирма и търговска марка в България и извън страната.

Знаете, че домейнът и брандът имат голямо значение.

За партньори, за хора в екипа, за клиенти.

За бъдещето на дейността ви.

Дори юридически и на ниво бъдещ домейн и уеб сайт.

Правили сме грешки и ние самите по всяка една от тези теми и де факто работейки с много организации в тези области, решихме да отделим специално внимание на важното решение за избор на бранд, име, домейн.

В екипа ни има юристи, бранд и уеб експерти, a.k.a. “naming experts” (експерти по именуване). Ние горим в тези области.

И съдействаме на микро, малки и средно големи организации да изберат най-правилното име, бранд, домейн и търговска марка за дейността си спрямо проучване – уеб, юридическо, по ключови думи съобразено с търсачките, спрямо индустрията, включително и на конкуренцията.

Правим задълбочен анализ за вас в България и извън страната, резултатът от който е конкретни предложения с поне няколко възможности и посоки, включително и за закупуване на .com TLD на домейн, което в днешно време е все по-трудно, но и важно.

Подходящо и перспективно избраният бранд и домейн са един от най-важните елементи за ефективна комуникация… без нужда от думи.

С името на вашия домейн казвате много.

На ниво комуникация, цветове, конкуренция.

Може да изберете локален или международен бранд.

Може с една или няколко думи.

Може вече да има подобни търговски марки или не.

Най-важният елемент във вашия бранд определено е домейнът.

Трябва да се целите да намерите подходящ .com домейн, което не е лесна задача.

В последствие да се направи проучване на конкуренцията, възможните търговски марки, дизайн оформление, цветове и локални TLD домейни, ако имате нужда от такива напр. .bg за България.

Домейнът с уеб сайта, имейл клиентът към него и всичките други стандартни технологии, които ще закачите, са голяма част от вашия облик пред света.

Ние можем да съдействаме за правилния избор на домейн, бранд и нужда от избор на имена за дадена ваша дейност.

Ще ви спестим време, средства и грешки.

Другите за нас.

Другите за нас.

Абонирайте се за нашия е-бюлетин.

Съвети и ресурси на теми брандинг и домейни. Филтрирани и събрани само с цел полезност. Никакъв СПАМ.

Моделите ни на работа.

Предоставяме много на брой филтрирани и качествени ресурси, в които сме инвестирали много време, за да може да направите правилния избор за домейни, брандинг и търговски марки. За целта само трябва да се абонирате за нашия нюзлетър. Изпращаме полезно съдържание поне един път на две седмици. Съдържанието НЕ е продажбено, а качествено обучително. Инструменти и ресурси, които използваме или знаем, че има шанс да са ви полезни.

Можем и да направим проучване за домейн, бранд и търговска марка за вас.

Резултатът ще е поне няколко предложения спрямо предварително зададени от вас критерии, които ни предоставяте чрез въпросник. Анализът от наша страна ще включва за вас:

Минимум 5 предложения за домейн, които са SEO съобразени (с изискванията на търсачките).

Подходящи домейн разширения (.com, .net, .bg, .org или каквито са подходящи за вашия случай).

Брандируеми домейн предложения от нови или съществуващи думи. Уникални за вашия случай.

По възможност кратки и лесни за запомняне и изписване.

Предложения за фонтове, цветове, дизайн на уеб сайт (основни бранд параметри).

Проверка на търговски марки в избрани държави.

Проверка за интернационализация и локалност на други езици.

Всичко с дългосрочна перспективност и използваемост.

Спестете си евентуални грешки, средства, време и потенциални юридическите тревоги.

Чрез безплатния ни образователния ни бюлетин или като делегирате проучването за домейн и бранд на нас.

Ние много обичаме да проучваме.

Два начина с много стойност от нас.

1) Е-бюлетин с инструменти и ресурси за идеи.

Статии, видеа, чеклистове, инструменти за генериране на идеи и автоматични проверки.

Спестяване на десетки часове и превентирате очевидни грешки.

Абонирайте се за нашия е-бюлетин.

И получете поредица от авторски и качествено филтрирани инструменти и ръководства за брандинг, домейни и търговски марки. Само качествено съдържание.

2) Ако решите, правим проучването за вас.

Домейн избор = правилни думи, .com предложения, интернационализация и локализация.

Конкуренция = вече запазени търговски марки и вашите възможности тук.

Брандинг = фонтове, цветове, дизайн на уеб сайт.

И всичко свързано с горните.

100% Гаранция.

1) Гарантираме, че съдържанието, което изпращаме по имейл е качествено и или създадено от нас или филтрирано с цел да ви е полезно. Винаги може да се отпишете, ако решите.

2) “Win:Win” е една от ценностите ни. Ако някога решите да направим проект за вас, ще уточним всички детайли предварително в писмен вид с договор. Ще имате 100% гаранция за завършеност, която да покрива всички разходи, ако има такива. Възстановяваме ви 100% от платената сума при невъзможност за завършване на проекта, без въпроси.

Абонирайте се за нашия е-бюлетин.

И вземете образователно видео за изграждане на система от процедури с готови модели, които да копирате за вашата дейност. Ново качествено съдържание на всеки две седмици по темите системи, инфраструктура и технологии за автоматизация и продуктивност. Никакъв СПАМ.

Внимание. Никаква част от настоящата страница не следва да се възприема като призив за покупка на каквито и да е продукти и услуги. Нашата дейност е изцяло в унисон с общественополезната ни мисия да стимулираме прогреса като проучваме, изграждаме системи, намираме възможности и помагаме и на други да го правят и да просперират. Абонирането за нашия бюлетин и получаването на информацията от него е безплатно и не предполага покупка. Може да се отпишете по всяко време. Всичко което правим има 100% гаранция за качество, което значи няколко неща: 1. В случая на е-бюлетина ни, винаги може да се оптишете, ако съдържанието в него не ви харесва. 2. При закупени услуги от нас, ако проектът не е извършен спрямо предварително уговорените критерии, ще възвърнем 100% от направените плащания, без каквито и да е въпроси. Понякога фондацията може да извършва и стопански проекти с цел постигане на финансова устойчивост в унисон с нейните обществени мисия и цели. Благодарим ви, че сте тук и не спирайте да просперирате.