Отзиви

Нещото, което ми идва на ум, когато се сетя за Георги, е думата „процес“. Рядко можете да намерите някой така структуриран в подхода му към работата и живота. Това е просто невероятно. Срещнах го в групата на Mastermind, на която съм модератор, и веднага го харесах заради отношението, знанията и смирението. Няколко месеца по-късно го поканих в подкаст ми, където той сподели с моята публика много златни късчета за създаването на прототип, MVP и други основи при създаването на нов продукт / бизнес. Всичко беше крайно полезно. В днешно време той е човекът, към когото се обръщам, когато имам идея или дори бизнес възможност. Той винаги има много специална гледна точка поради своя опит и специфичен подход. Да имате такъв човек около себе си е ценно отвъд думите. Затова горещо препоръчвам Георги като човек, с когото да работите.

Георги Ненов

Здравейте. Благодаря за  Бизнес растеж summit 2019 и съдържанието от сайта ви. Определено всичко това добавя стойност и носи ползи за всички нас, които гледахме. Надявам се след време да носи големи ползи и на вас. Пожелавам ви всяка година да надграждате и да ставате все по-добри и по-добри. Рано тази сутрин успях да изгледам интервюто с Георги Държанлиев и определено мога да кажа, че то „кърти“. Ако някога го отключите отново, моля да ми пишете, защото тази сутрин не си водих записки, а трябваше. Поздрави.

Георги Николов

Здравейте, Георги Държанлиев. Благодаря за споделеното в интервюто Ви в онлайн конференцията на Сашо Николов от Ликора. За мен беше от най-интересните. Моля изпратете ми безплатните ресурси, които сте предвидили за участниците в конференцията. Желая Ви успех и добро настроение.

Дарина Аврамова

Много благодарности за тази онлайн конференция! Много ценна информация и уроци! Но много впечатлена бях от интервюто на Георги Държанлиев! Защо? Всички са прекрасни професионалисти, но той грабва, защото изключително обича това, което прави! С благодарност!

Мариана Димитрова

Първо, бях впечатлен от способността на Георги за бизнес планиране и мислене извън границите, но той също е последователен и много организиран човек. Сериозно, не познавам човек по-организиран и последователен от него. Имам удоволствието да познавам Георги повече от 4 години, през които имахме много проекти заедно в областта на маркетинга по целия свят и това, което мога да потвърдя, е не само, че клиентите са доволни от резултатите, но също така имат благодарност за знанията, които са получили от екипа на Георги. Бих го препоръчал по всяко време като професионалист, с когото да работя. Експертният опит на Георги би бил истински актив за всяка организация и идва с моята сърдечна препоръка.

Любомир Кабакчиев

Здравейте, пиша това съобщение в продължение на видеото на Георги Държанлиев, което беше част от онлайн конференцията на likora. Първо бих искала да благодаря за изключителното интервю и полезното съдържание, което беше предоставено. Ще се радвам да се запозная с вашите полезни ресурси и да ги адаптиран успешно в моята практика. Пожелавам ви успешна и ползотворна слънчева седмица.

Теодора Младенова

Здравейте! Дублирам съобщението, тъй като в предходното не дописах 🙂 Изгледах интервюто на Александър Николов от Ликора с Георги, и бях силно впечатлена. Аз съм творец и импровизациите са в сърцето ми. В същото време обаче вярвам, че процедурите и процесите + шаблони и чек-листи са изключително полезни за ефективен бизнес. Ще се радвам да споделите и с мен такива темплейти, с общата ни цел – развитие на бизнес в Бг. Благодаря предварително и успешна седмица!

Таня Цветкова

Добър ден, Георги. Гледах лекцията, която представихте на онлайн бизнес конференцията организирана от Александър Николов. Научих ценна информация относно подреждането и яснотата в един бизнес и всички процеси свързани с развитието му. Благодаря Ви! Пиша Ви, за да помоля да ми изпратите ресурсите за създаване на съдържание, както и тези за продажби. Благодаря Ви за проявения жест на  щедрост! С Уважение.

Ирина Димитрова

Благодаря за страхотната информация, която споделихте за ефективност на бизнес процесите в интервюто с Александър Николов, г-н Държанлиев! Поздравявам ви за това, което правите с изключително висока стойност за резултатността и организацията на времето.

Елена Косева

Благодаря за изключително полезното за мен интервю. Желая ви успехи!

Таня Карабашева